Deze online zwangerschapscursus is voor stellen die tussen de 28 – 36 weken zwanger zijn. Deze cursus is theoretisch, bevat een flinke dosis humor en is wetenschappelijk aangetoond, zodat het ook uitermate geschikt is voor alle “aanstaande vaders”!

klik hier om je aan te melden en gelijk te beginnen

is een zwangerschapscursus nou echt nodig ?
Dit is een veel gestelde vraag bij een verloskundigenpraktijk. Het is zeker aan te raden om een zwangerschapscursus te volgen wanneer je voor het eerst gaat bevallen aangezien je hierdoor meer vertrouwen opbouwt en je je vaak zekerder voelt. Jullie opgebouwde kennis werkt vaak bevorderlijk voor de bevalling. Om die reden volgt ongeveer 80% van de vrouwen bij een eerste zwangerschap een cursus.

Waarom samen deze cursus volgen?
Weten wat er gebeurt met je lichaam tijdens de zwangerschap , de bevalling en de tijd daarna geeft zelfvertrouwen. Je begrijpt meer van wat je lichaam aan het doen is en waarom. Samen een cursus volgen zorgt ervoor dat jullie allebei evenveel weten. De partners wordt geleerd wat ze kunnen betekenen tijdens de bevalling en dat is veel! Het is wel erg fijn om samen dat avontuur aan te gaan en allebei te weten wat jullie te wachten staat. Weten en begrijpen wat er gebeurt en waarom dit gebeurt met het lichaam creëert rust en geeft jullie beide meer vertrouwen tijdens de bevalling. Ook voor de bevalling is een goede voorbereiding het halve werk.

Wat leren we bij de bevallingscursus?
Bij de bevallingscursus leren jullie alles over zwangerschap en de bevalling. Zo leren jullie wat je kan doen doen om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook krijgen jullie handige tips&tricks en kunnen jullie mij alle vragen mailen. Niet geheel onbelangrijk het is wetenschappelijk aangetoond.

De bevallingscursus is een theoretische cursus, de ademhalingstechnieken komen ook aan bod, maar ik leg voornamelijk veel uit, waardoor jullie snappen wat er gebeurt tijdens de bevalling zodat je er naar kan handelen. Geen zweverig gedoe dus, maar echt informatie waar je wat aan hebt.

Kunnen we de cursus ook volgen bij een tweede zwangerschap?
Ja, de cursus is prima geschikt om bij een tweede zwangerschap te volgen. Vaak is het fijn om de kennis weer even op te halen en je leert altijd weer iets bij. Met de ervaring van de eerste zwangerschap kan je sommige informatie een goede plek geven.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Op de Bestel pagina kies je eerst het gewenste pakket. Na deze keuze kom je op de pagina waar je naam, email, wachtwoord kan opgeven, selecteer je jouw geprefereerde betalingsmethoden en geef je in de checkbox aan of je het eens bent met de algemene voorwaarden. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op “KLIK HIER OM TE BETALEN”. Zodra je alles volledig hebt ingevuld en op de betaal knop hebt geklikt wordt je doorverwezen naar de beveiligde Mollie Paypal of Creditcard betaalmethoden van bevallingscursusonline.nl. Zodra deze betaling succesvol is afgerond, keer je automatisch ingelogd terug op de cursus pagina en kan je gelijk het eerste hoofdstuk aanklikken om te beginnen met de cursus. Na je inschrijving ontvang je tevens per e-mail een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Mocht je nog vragen hebben over de cursus mag je mij natuurlijk atijd mailen op “suzan@bevallingscursus.nl

Waarom een zwangerschapscursus online?
We leven in een drukke tijd. We hebben allemaal een baan, sociale verplichtingen en wellicht sport je ook nog. Dan is het niet fijn om 10 of 7 of 4 avonden kwijt te zijn aan een zwangerschapscursus. Tevens is het zo dat deze cursussen meestal ’s avonds gegeven worden. Dus na jou drukke werkdag moet je dan nog de deur uit. Dat is soms best zwaar. Daarom is er de bevallingscursus online. Met deze online cursus kan je gedurende een bepaalde tijd op je computer of telefoon op elke locatie de cursus online volgen wanneer het jullie het beste uitkomt. Na deze online cursus zijn jullie goed voorbereid op wat er komen gaat.

De bevallingscursus bestaat inmiddels ruim 15 jaar en er zijn ruim +2500 stellen jullie voorgegaan. Kijk rustig eens bij de recensies van Bevallingscursus en Bevallingscursus online zodat je zelf leest wat andere van deze leuke niet zweverige zwangerschapscursus vonden.