Waarom heb ik de tips en betalingsbewijs niet ontvangen?

Meerdere cursisten informeerde mij dat de mail met de tips en factuur helaas in de spam terecht was gekomen. Zodoende zou ik jullie willen vragen deze eerst te controleren en als het daar ook niet te vinden is contact op te nemen met vragen@bevallingscursus.nl.

 

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekeraar ?

Ja 99% van alle zorgverzekeraars vergoed deze online zwangerschapscursus.
Omdat suzan is aangesloten bij de vereniging Samen Bevallen en dit vaak een voorwaarden moet zijn om recht te hebben op een vergoeding. Op de website van je zorgverzekeraar kan je dit precies na lezen wat de voorwaarden zijn. Na aankoop krijg je van mij een factuur die je kan doorsturen naar je zorgverzekeraar. Op deze factuur staat ook vermeld dat ik ben aangesloten ben bij Samen Bevallen ( 2X ). Zorgverzekeraars die het vergoeden als je voldoende aanvullend bent verzekerd zijn :

OHRA, CZ, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, VGZ, Univé, Nationale Nederlanden, United Consumers, De Friesland, IZA, Menzis, ASR en nog veel meer. Staat jou zorgverzekeraar er niet tussen? Mail me even dan kan ik het makkelijk voor je nakijken.

Op de factuur staan de volgende gegevens : bewijs van deelname/ kamer van koophandel nr/ btw-nummer/ mijn gegevens/ jou gegevens/ factuur bedrag en aankoopdatum/aangesloten bij Samen Bevallen

 

Moet ik een bevallingscursus/zwangerschapscursus volgen?
Je moet natuurlijk niets, maar het is absoluut aan te raden om een bevallings/zwangerschapscursus te volgen wanneer je voor het eerst gaat bevallen. Ongeveer 80% van de vrouwen volgt bij een eerste zwangerschap een cursus.

 

Waarom samen een cursus volgen?
Weten wat er gebeurt met je lichaam tijdens de zwangerschap , de bevalling en de tijd daarna geeft zelfvertrouwen. Je begrijpt meer van wat je lichaam aan het doen is en waarom. Het geeft nog meer vertrouwen als je er niet alleen voor staat. Samen een cursus volgen zorgt ervoor dat jullie allebei evenveel weten. De partners wordt geleerd wat ze kunnen betekenen tijdens de bevalling en dat is veel! Het is wel erg fijn om samen dat online avontuur aan te gaan en beide te weten wat jullie te wachten staat.

 

Wat leren we bij de bevallingscursus?
Bij de bevallingscursus leren jullie alles over zwangerschap en de bevalling. Je leert wat kan je doen om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jullie krijgen handige tips en jullie mogen alle vragen per mail stellen. ( als je kiest voor pakket 2 of 3)
De bevallingscursus is een theoretische cursus, de ademhalingstechnieken komen ook aan bod, maar ik leg voornamelijk veel uit, waardoor jullie snappen wat er gebeurt tijdens de bevalling zodat je er na kan handelen.
Geen zweverig gedoe dus, maar echt informatie waar je wat aan hebt.

 

Kunnen we de cursus ook volgen bij een tweede zwangerschap?
Ja, de cursus is prima geschikt om bij een tweede zwangerschap te volgen. Vaak is het fijn om de kennis weer even op te halen en je leert altijd weer iets bij. Met de ervaring van de eerste zwangerschap kan je sommige informatie een goede plek geven.

 

Hoe werkt het ?
Op de “Bestel” pagina selecteer je eerst je gewenste cursus en kan je op de volgende aanmeld pagina je voor en achternaam, email en wachtwoord invullen. Vervolgens als je het eens bent met de algemene voorwaarden plaats je een vinkje en selecteer je jouw gewenste betaalmethode* en dan klik je op KLIK HIER OM TE BETALEN knop , Na de succesvolle betaling keer je automatisch al ingelogd terug op de cursus pagina en kan je gelijk hoofdstuk 1  aanklikken om te beginnen met de cursus.
*Deze online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Mollie via iDeal of PayPal of Creditcard.

 

Ik heb mij ingeschreven, betaald en nog steeds geen bevestiging of betaal bewijs ontvangen
Van sommige cursisten heb ik begrepen dat de door ons verstuurde mail in de spam folder terecht was gekomen. Zodoende zou ik jullie willen vragen de spam/ongewenste mail folder te controleren. Ik stuur de tips en tricks en factuur in 1 mail en dit kan maximaal 24 uur duren omdat de factuur op naam gezet moet worden. Als je geen mail kan vinden kan je mij altijd bereiken via een de mail :
suzan@bevallingscursus.nl

 

Ik volg ook een andere zwangerschapscursus, kan ik dit erbij doen?
Ja, de cursus is zeer geschikt om naast een andere zwangerschaps-activiteit te doen. Denk aan Yoga of zwemmen voor zwangere.

 

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekeraar ?
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de cursus omdat suzan is aangesloten bij de vereniging Samen Bevallen en dit vaak een voorwaarden moet zijn om recht te hebben voor een vergoeding. Op de website van je zorgverzekeraar kan je dit precies na lezen wat de voorwaarden zijn. Na aankoop krijg je van mij een factuur die je kan doorsturen naar je zorgverzekeraar. Op deze factuur staat ook vermeld dat ik ben aangesloten ben bij Samen Bevallen.

 

Zijn er algemene voorwaarden van toepassing ?
Ja die kan je vinden door op onderstaande link te klikken
algemene voorwaarden